top of page

Hallo

Welkom bij Optique Cure Vision

Welkom bij Cure Vision, uw vertrouwde opticien aan de Louizalaan sinds 2011. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij toegewijd om onze klanten een uitzonderlijke service te bieden.

Onze toewijding aan u begint met het bieden van hoogwaardige oogzorg. Elke bezoeker profiteert van onze persoonlijke aandacht. We nemen de tijd om aandachtig naar uw behoeften en zorgen te luisteren, terwijl we er hard aan werken om uw volledige tevredenheid te garanderen. Ons team van experts biedt een volledig assortiment diensten om aan al uw zichtbehoeften te voldoen, waaronder orthokeratologische lensaanpassingen voor bijziendheidscontrole, multifocale lenzen, corrigerende lenzen voor bijziendheid, verziendheid en astigmatisme, evenals diepgaande optometrische onderzoeken.

Wij staan altijd tot uw beschikking om u te begeleiden bij de keuze van uw bril. We besteden bijzondere zorg aan het selecteren van de meest elegante monturen, of het nu klassiek, modieus of zonne-stijl is. Daarnaast bieden wij een uitgebreide collectie brillen speciaal ontworpen voor kinderen.

Bij Cure Vision gaat onze expertise verder dan eenvoudige visuele correctie. Wij hebben een passie voor uw ooggezondheid en streven ernaar u optische oplossingen van hoge kwaliteit te bieden.

Ontdek onze collectie en ontdek hoe wij met professionaliteit en toewijding voor uw ogen kunnen zorgen. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen bij Cure Vision, waar uw visie en tevredenheid onze prioriteit zijn.

  • Facebook
  • Instagram
test de la vision chez opticien
bottom of page